Dodano produkt do koszyka

CAD E100S - mikrofon studyjny

CAD E100S - mikrofon studyjny

Producent: CAD

Kod producenta: 0320010   Stan produktu: nowy

EAN: 631922104394    Symbol produktu:  

Cena: 2549.00 brutto

Dostępność:
Mała ilość  
Raty już od:
255.00 zł

Tu kupisz w leasing

Koszty dostawy:
  • Kurier 0.00 zł brutto
  • Odbiór osobisty 0.00 zł brutto
TAX FREE
Opis produktu

Zaprojektowany oraz złożony w USA, E100S to wielkomembranowy mikrofon pojemnościowy o charakterystyce superkarioidalnej. Posiada on najniższy poziom szumu noise floor w swojej klasie (3,7 dBA) oraz łagodne, vintage’owe brzmienie i mocny dół, z którego CAD jest znany. W pełni różnicowy Quadra-FET dostarcza wysokiej czułości i niskiego przesteru na układzie CADa, odpowiedzialnym za najlepsze osiągi. Niklowana, 1-calowa kapsuła oferuje dokładne fazowanie instrumentów i pełne, bogate brzmienie wokalu, podkreślone rozszerzonym dolnym pasmem częstotliwości. Mikrofon wyposażony jest w 80 Hz filtr górno-przepustowy z padem 10dB.

Zastosowanie nowego E100S jest bardzo szerokie: użyjemy go do nagrania wokali, chórów, instrumentów akustycznych, wzmacniaczy i kolumn gitarowych i basowych, pianin, talerzy (lub jako overhead). CAD Equitek E100S okaże się bardzo wszechstronnym narzędziem, które raz jeszcze ugruntuje pozycję firmy na światowym rynku. Mikrofon będzie dostępny wraz z wiśniowym futerałem Vintage i uchwytem eliminującym wstrząsy. CAD E100S wymaga napięcia fantomowego 48V.


Specyfikacja:

- Typ: Pojemnościowy
- Charakterystyka: Superkardioidalna
- Pasmo: < 40Hz – 18KHz
- Czułość: -30dBV (28mV) @ 1Pa
- Impedancja: 150 ohm
- Max SPL: 150dB (Pad aktywny)
- Poziom szumów własnych: 3.7 dBA (najlepszy w tej klasie)
- Filtr górnoprzepustowy: 80Hz z padem: 10dB
- Zasilanie: Fantomowe, 48V

Opinie, recenzje, testy:

Ten produkt nie ma jeszcze opinii

Twoja opinia

Ocena:
  • Wszystkie pola są wymagane
Zapytaj o produkt
X Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu mechanizmu cookie w Twojej przeglądarce.